0

36KV ELEKTRİKÇİ ÇİZMESİ ....

 SALISBURY HONEYWELL 

 YÜKSEK GERİLİM İÇİN RAKİPSİZ TEKNOLOJİ

 

UZUN YAŞAM ÖMRÜNE SAHİP DÜNYANIN TEK ÇİZMESİ

 

SUYA DAYANIKLI İZOLE ÇİZME VE İZOLE AYAKKABILARDA RAKİPSİZ

 

MUTHİŞ KONFOR VE MUTHİŞ RAHAT ÖZEL ÜRETİM...

SALISBURY HONEYWELL

FARKI İLE UZUN YILLAR KULLANIN

-

 

   ASTM STANDART VE NFPA 70E UYGUNLUKLARI İLE ELEKTRİKÇİ İÇİN ONLARCA İŞ GÜVENLİK KAZASI ÇOK ÖNCEDEN SİZİN İÇİN KAPATILMIŞTIR....

 

HER ŞEY ONLARCA İŞ KAZASI VE İŞ GÜVENLİK OLAYI İNCELENEREK TASARLANMIŞTIR...

 

izole-elektrikci-ayakkabısı

 

Deri türü ayakkabıda nem ve su ile izolasyon seviyesi bozulurken Salisbury izole elektrikçi çizmesi be ayakkabısı Overshoes ve Overboot galoşlar ile izolasyon %100 sağlanır. Deri tarzı izole deri ayakkabılar dış giyimde ozon tabakasından sızan ışınlardan zamanla ve kısa sürede izole seviyeleri değişebilirken Servus by HONEYWELL izole ayakkabı ve izole çizmesi Overshoes ve Overbootlar izole ayakkabılar ve izole çizmeler 20kV testlidir ve 1000V sürekli maruziyetlerde elektrikçiyi güvenle korumaya devam ederler ve elektrikçi ayakkabısı standardı olarak hem amerikan hemde avrupa standartlarını fazlası ile karşılar... ozon ışınından etkilenmiyen sarı ve siyah izole ayakkabılar ile elektrikçi iş güvenliğinde lider firmadır ve izole, %100 suya, neme ve ozon ışınlarına dayanımlı bu izole ayakkabılar, elektrikçi ayakkabısı olarak özellikle su geçirmez elektrikçi ayakkabısı olarak normal ayakkabılar üzerine galoş gibi çok daha güvenle giyilebilir.

 

 

izole-cizme-ayakkabı

36kv izole çizme

izole-cizme

og çizme

elektrikçi çizmesi

 

izole-cizme

yüksek gerilim çizmesi

 

Yüksek gerilim çizmesi özellikle sahada manevra ve iş yapan elektrikçi hat personeline ozon ışınlarına karşı çok yüksek dayanım gösterdiğinden su almayan bu plastik izole elektrikçi ayakkabılar elektrikçilerin direklere çıkarken kullandıkları merdivenlerde yada tırmanmalarda derin topuk boşluğu ilede çok yüksek tutuş özelliği gösteren elektrikçi izole çizmedir, diğer izole ayakkabı çeşitlerine karşı çok daha uzun ömürlü  OZON ışınlarına/güneş ışınlarına karşı çok yüksek derecede dayanım gösterir ve izolasyon seviyesi kesinlikle surpriz yapmaz.
Kaymaya karşı ve tırmanma ve kavrama için özel tırnaklı taban yapısına sahiptir.
Sarı/Siyah Overshoes ve Overboot ASTM F2413-05 AH uyumlu olarak üretilmiş ve 20.000V testleri ASTM F2413-05 göre yapılmıştır ve suya, neme karşı %100 su geçirmezdir ve dayanımlıdırlar.
Kırmızı/Siyah ASTM ayakkabıları ASTM F1117 uyumludur ve %100 test edilmiş olup ASTM F1116 belirtiği kurallara bağlı 20.000V testi yapılmıştır.

    SERVUS BY HONEYWELL yüksek gerilim İzole Overshoes ve Overboot, İzole elektrikçi botları, 36kV elektrikçi çizmesi Salisbury By Honywell markası olup dünyada en fazla kullanılan elektrikçi ayakkabı ve bot, çizmeleridir. SERVUS BY HONEYWELL Tüm izole elektrikçi ayakkabı ve botları, çizmeleri onlarca patent ile desteklenmiş elektrikte ayak korumada zaman içinde bulunan ve personel güvenliğini tehdit eden eksik ve açıklar Salisbury by HONEYWELL patentleri ile maksimum güvenlik seviyesine erişmiştir.
ASTM  F1117 uygun olarak elektrikçi ayakkabıları ve elektrikçi botları %100 yüksek g

elektrik-direncli-cizme

elektrik geçirmeyen çizmesi

izole-cizme

izole elektrikçi çizmesi

Elastik ve konforlu uzun yaşam ömrüne sahip izole çizme


SERVUS firması iş güvenliğinde yüzlerce çeşit izole ayakkabı ve elektrikçi çizmesi ile her sektöre üretim yapan bir HONEYWELL kuruluşudur.


izole-cizme

     Not: Alınacak ayakkabılar günlük giyilen işçi ayakkabılarının üzerine giyileceği için her zaman 1 numara büyük düşünülmeldir. Bu ayakkabılar tabure gibi diğer izole malzeme ihtiyacını ortadan kaldırır, özellikle elektriki çalışmalarda bu ayakkabılar mutlaka giyilmelidir.  

AYAKKABI KATALOĞUMUZU İNDİRİNİZ : elektrikci ayakkabısı

        Overboot botlar elektrikçi botu elektrik tesknisyen ve mühendislerinin elektrikçi ayakkabı ihtiyaçlarında kullanılır. Elektrikçi izole botlar aynı zamanda izole halı ve izole tabureleri elemine eder. İzole bot ile panoların önünde izole halı ve izole tabure kullanılmasına gerek bırakmaz.